Overnachten met tent of kampeerwagen kan op één van onze campings met sanitaire voorzieningen, dit zit in de deelnameprijs vervat. De campings zijn uitsluitend toegankelijk voor deelnemers aan de stage, niet voor bezoekers. Heb je speciale noden of vragen? Contacteer ons.

Je kan overnachten op deze campings verspreid over het centrum van Gooik:

  • met tent op de weide rond uidekrij

  • met tent en kampeerwagen op de weide achter de basisschool en het gemeentehuis

  • met kampeerwagen en tent op het atletiekterrein aan Houteman

Kamperen kan pas vanaf zondag 18 augustus om 17 uur op de daarvoor voorziene campings. Gelieve dit uur zeker te respecteren en niet vroeger te komen! Op zondag leidt een steward alles in goede en veilige banen, je plaatst je tent of kampeerwagen zonder een doorgang te hinderen.

Kampeerwagens mogen zeker niét geparkeerd worden op de parking aan de basisschool en het gemeentehuis en enkel op de daartoe voorziene kampeerweide.

Op zaterdag 24 augustus verlaat je het kampeerterrein voor 12 uur. Je laat het kampeerterrein netjes achter en je afval deponeer je in de daarvoor voorziene vuilnisbakken.

Op de campings wordt geen stroom voorzien, in de leslokalen kan je je gsm of elektronisch toestel opladen indien nodig. Aan de zaal Familia is ook een speciaal oplaadpunt voor gsm’s.

‘s Nachts is er geen verlichting voorzien op de campings en op weekdagen dooft de straatverlichting vanaf 22 uur. Hou dus ‘s nachts best een lampje bij de hand.

Sanitaire voorzieningen zijn op wandelafstand van alle campings:

  • weide rond uidekrij: toiletten & douches. Deze zijn rolstoeltoegankelijk.

  • weide achter de basisschool en het gemeentehuis: toiletten & douches op de speelplaats van de basisschool

  • weide op het atletiekterrein: toiletten & douches op de weide zelf