• Per sessie is het gevraagde niveau en de inhoud omschreven. Vergeet zeker niet te kijken wat je allemaal specifiek moet meebrengen om de sessie te kunnen volgen.

  • Alle sessies zijn toegankelijk voor deelnemers vanaf 16 jaar, tenzij anders vermeld in de omschrijving van de sessie.

  • De kinder- en jeugdsessies zijn er alleen voor kinderen met een ouder of volwassen begeleider die zelf deelneemt aan één van de sessies. Jongeren onder de 16 jaar kunnen alleen deelnemen indien een volwassen begeleider de volledige verantwoordelijkheid voor hen draagt omdat de organisatie geen opvang voorziet buiten de sessies. Op het inschrijvingsformulier van de jongere vul je de naam van de begeleider in.

  • Bij bepaalde sessies wordt een extra kost aangerekend voor het gebruik van materiaal, te betalen aan de lesgever zelf bij aanvang van de stage. Dit wordt vermeld in de omschrijving van de sessie.

  • Tijdens de stage kan je een instrument huren voor slechts € 40 (doedelzak, draailier, hakkebord, kinderdraailier, kinderdoedelzak, kinderhommel en kinderhakkebord). Dit is enkel mogelijk als je een beginnersessie volgt, dit staat telkens bij de omschrijving vermeld. Als je graag een instrument wil huren, vraag je dit aan bij je inschrijving én betaal je de huurprijs samen met je inschrijvingsgeld. Enkel dan is een huurinstrument gereserveerd, we hebben deze immers niet zomaar op voorraad. Je vult een huurformulier in bij afhaling bij Muziekmozaïek en draagt goed zorg voor je instrument. Wie een hakkebord huurt, kan meteen terecht in het leslokaal waar het voor je zal klaarstaan. Bij schade dien je een schadevergoeding te betalen.

  • Voor specifieke vragen over de inhoud van de sessie kan je terecht bij de lesgever. De contactgegevens staan meestal vermeld bij de omschrijving van de sessie. Als je de contactgegevens niet terugvindt, kan je altijd je vraag mailen naar stage@muzmoz.be.