Banner website 2018
stage voor traditionele volksmuziek
Banner website 2018 2
Banner-5-website

Per persoon vul je 1 formulier in. Je mag gerust het formulier voor jou laten invullen door iemand anders, zolang de juiste gegevens worden ingegeven. Je vult het zo volledig mogelijk in, zeker de verplichte velden met een rood sterretje*. Vergeet onderaan niet op ‘verzenden’ te klikken om je inschrijving te voltooien. Als het formulier verzonden is, krijg je onmiddellijk een automatische kopie van het formulier per mail op het opgegeven e-mailadres. Het kan zijn dat deze mail bij je ongewenste berichten of spam terecht komt, dus kijk daar ook best even. Let op: dit is geen bevestiging!

De sessies worden afgesloten als het maximum aantal deelnemers is bereikt. Als er dus een sessie niet meer in de lijst van SESSIES staat, betekent het dat deze inmiddels al volzet is. Je kan je dan inschrijven voor een andere sessie. Als je geen andere sessie wil volgen, kan je ervoor kiezen om op de wachtlijst in te schrijven via WACHTLIJST (klik dan wel eerst op de optie met ▷▷▷ bij SESSIES). Als er een plaats vrijkomt, word je verwittigd dat je toch kan deelnemen.

We kijken alle inschrijvingen na en sturen nog een schriftelijke bevestiging per mail. Je mag deze binnen enkele dagen verwachten. Je inschrijving is pas definitief als je binnen de 5 werkdagen ná de schriftelijke bevestiging het inschrijvingsgeld betaalt op het opgegeven rekeningnummer.

▷▷▷ klik hier om naar het inschrijvingsformulier te gaan ◁◁◁