stage voor traditionele volksmuziek
stage voor traditionele volksmuziek
Banner-5-website

* Klik hier om naar het inschrijvingsformulier te gaan *

Per deelnemer vul je 1 formulier in. Je vult het zo volledig mogelijk in, zeker de verplichte velden met een sterretje*. Vergeet onderaan niet op “verzenden” te klikken om je inschrijving te voltooien. Als het formulier verzonden is, krijg je automatisch een kopie van je inschrijving op het opgegeven e-mailadres.

De sessies worden afgesloten als het maximum aantal deelnemers is bereikt. Indien er een sessie niet meer in de lijst van 1. SESSIES staat, betekent dit dat deze inmiddels al volzet is. Je kan dan inschrijven voor een andere sessie. Als je absoluut geen andere sessie wil volgen, kan je ervoor kiezen om op de wachtlijst in te schrijven via 2. WACHTLIJST (kies dan de eerste optie met ** bij 1. SESSIES). Als er plaats vrijkomt, word je verwittigd dat je toch kan deelnemen.

We kijken je inschrijving na en sturen nog een schriftelijke bevestiging per mail. Je mag deze binnen de 10 werkdagen verwachten. Pas na deze bevestiging betaal je het inschrijvingsgeld binnen de 5 werkdagen op het vermelde rekeningnummer. Je ontvangt nog een bevestiging als we het inschrijvingsgeld ontvangen hebben, pas dan is je inschrijving definitief.

Heb je zin om enkele uurtjes te helpen voor, na of tijdens de stage? Schrijf je hieronder dan in als vrijwilliger!

* Klik hier om je in te schrijven als vrijwilliger *