Heb je na je sessie nog goesting om te dansen of te zingen? Dan kan je je nog uitleven in extra workshops en spontane jamsessies. Ook voor de allerjongsten is er een leuke activiteit ‘s avonds. Zo kan iedereen nog meer proeven van folk!

© Jeroen De Bie

proeven van dans

Iedereen die ’s avonds zijn beste beentje wil voorzetten op het folkbal, kan zich al opwarmen een dansworkshop. De geheimen van verschillende folkdansen doen we graag voor jou uit de doeken. Trek je comfortabele en soepele (dans)schoenen aan en kom een uurtje meedansen!

© Patrick Clerens

proeven van TLS

Nog wat energie over na de sessies? Kom wat nieuwe tunes leren! Alle instrumenten zijn welkom op deze TLS of tune learning session. 

© Jos Tilley

kinderactiviteiten

Voor de allerjongste muzikanten is er ‘s avonds nog een creatieve kinderactiviteit voorzien. Samen folkdansen, spelen, naar een leuke voorstelling kijken,…

  • We verzamelen aan de zaal Familia om 19.30 uur, om dan in een muzikale stoet naar Cultuurschuur de Cam te stappen. Na de activiteit gaan we samen rond 21 uur terug naar de Zaal Familia waar de ouders staan te wachten.

© Joris Visterin

jams

Iedere avond kan er volop gejamd worden na de folkbals in de zaal Familia of buiten op het terras bij de bar. Perfect om een zomerse avond af te sluiten! Ook de avond voordat de stage start warmen we ons op met een megajam.

© Patrick Clerens

optreden in het rusthuis

Het epicentrum van de stage, de zaal Familia, ligt vlak naast het woon- en zorgcentrum Eyckenborch. De bewoners kunnen de hele week genieten van muziek die dag en nacht weerklinkt op ons terras, maar op één dag na het middageten spelen we graag een concertje speciaal voor hen. Bij mooi weer doen we dit buiten op de binnenkoer. Iedereen is welkom om te komen meespelen of een kort optreden te geven met je sessie!

© Patrick Clerens

sessies in concert

Elke sessie is vrij om al dan niet uit te pakken met een toonmoment. Traditiegetrouw geeft de sessie samenspel een concert in de kerk. Hier en daar zijn er spontane verrassingen van sessies tijdens de laatste dagen, bij het ontbijt, koffiepauze, middagmaal of wie weet wanneer!