Heb je na je sessie nog goesting om te dansen of te zingen? Dan kan je je nog uitleven in extra workshops en spontane jamsessies. Ook voor de allerjongsten is er een leuke activiteit ‘s avonds. Zo kan iedereen nog meer proeven van folk!

© Jeroen De Bie

proeven van dans

Iedereen die ’s avonds zijn beste beentje wil voorzetten op het folkbal, kan zich al opwarmen tijdens de dansworkshop. De geheimen van verschillende folkdansen doen we graag voor jou uit de doeken. Trek je comfortabele en soepele (dans)schoenen aan en kom een uurtje meedansen!

© Ilse Coppieters

proeven van zang

Aaah, zingen! Heerlijk, toch? En wat is er fijner dan dat gevoel delen met anderen? Tijdens de stage kan je na je sessie uit volle borst komen meezingen tijdens een zangworkshop. Smeer je stem al maar in!

© Bert De Cock

kinderactiviteiten

Voor de allerjongste muzikanten is er ‘s avonds nog een creatieve kinderactiviteit voorzien. Samen folkdansen, spelen, naar een leuke voorstelling kijken, wat leuks zal er op het programma staan?

  • We verzamelen aan de zaal Familia om 19.30 uur, om dan in een muzikale stoet naar Cultuurschuur de Cam te stappen. Na de activiteit gaan we samen rond 21 uur terug naar de Zaal Familia waar de ouders staan te wachten.

© Joris Visterin

jams

Iedere avond kan er volop gejamd worden na de folkbals in de zaal Familia of buiten op het terras bij de bar. Perfect om een zomerse avond af te sluiten! Ook de avond voordat de stage start warmen we ons op met een megajam.

© Jos Tilley

optreden in het rusthuis

Het epicentrum van de stage, de zaal Familia, ligt vlak naast het woon- en zorgcentrum Eyckenborgh. De bewoners kunnen de hele week genieten van muziek die dag en nacht weerklinkt op ons terras, maar op één dag na het middageten spelen we graag een concertje speciaal voor hen. Iedereen is welkom om te komen meespelen!