sessie samenspel beginners

  • maximum 16 deelnemers vanaf 16 jaar

  • voor muzikanten die ongeveer drie jaar hun instrument bespelen. We werken op het gehoor of met partituur, afhankelijk van de wensen en mogelijkheden van de deelnemers.

Andries leert je een aantal traditionele Vlaamse melodieën aan met aandacht voor zowel een tweede stem als de begeleiding. Ieders niveau wordt gerespecteerd en ingepast in het grotere muzikale geheel. De focus ligt, uiteraard, op het ‘samen’ spelen en op het leren samenspelen in een grotere groep. Met als doel het speelplezier te stimuleren, te vergroten en jezelf nog verder te laten ontwikkelen op je eigen instrument. Of hoe het samen spelen in groep helpt met je eigen muzikale ontwikkeling op je instrument.

  • opnameapparaat of smartphone/tablet, pen en papier, pupiter voor wie noten kan lezen

Andries Boone

Andries is van jongsaf aan bezig met volksmuziek en folk. Hij startte bij het traditionele balorkest Polka Galop, was daarna actief bij de folkrock band De Architecten Van De Toekomst, de traditionele volksmuziekgroep Limbrant en de experimentele akoestische band The Ballroomquartet. De dag van vandaag speelt hij vooral bij het mandolinekwartet MANdolinMAN. Sinds 2019 brengt Andries ook solo platen uit die heel folk geïnspireerd zijn, dit voorjaar al z’n derde .