1. chromatisch accordeon ▷ Seppe Mariën

Sessie chromatisch accordeon

maximum 12 deelnemers vanaf 16 jaar
▷ Er zijn nog enkele plaatsen vrij, dus je kan nog inschrijven!

Voor gevorderde accordeonisten met een chromatische accordeon in alle systemen. Vlot noten kunnen lezen is handig, ervaring met op het gehoor spelen is niet nodig!

We ontdekken samen onbekende pareltjes uit de folkmuziek en banen ons een accordeonistieke weg naar het hedendaags chromatisch accordeonrepertoire. We werken zowel op het gehoor als met partituren. Deze vijf dagen vormen een aanleiding, een voorbereiding en geven je goesting om er nadien thuis verder mee aan de slag te gaan. Seppe besteedt daarnaast in het bijzonder aandacht aan vernieuwende begeleidingspartijen. Op weg naar originaliteit en creativiteit!

🛠️ een opnameapparaat is handig, alle systemen van chromatische accordeon zijn welkom (internationale bassen, Belgische bassen, melodiebassen, do 1, do 2, do 3, pianoklavier)

Seppe Mariën

Seppe kreeg de accordeongenen door van zijn vader Ludo Mariën en studeert momenteel accordeon aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen. Op jonge leeftijd kaapte hij al prijzen weg tijdens internationale wedstrijden (Internationale Accordeonwedstrijd in Italië, Prinses Christina Concours in Nederland, Marnix-FactoR). Hij speelde mee in verschillende projecten van het accordeonensemble uit Mol, toerde met de Classic-Express in Nederland, deed mee in een operaproductie in de Rodahal en geeft met veel enthousiasme accordeonles.

▷ Voor vragen over de sessie, kan je Seppe Mariën contacteren.

 

 

Seppe Mariën plays ‘Like Swans’ (Petri Makkonen)
7 maart 2016 – Sint-Martinuskerk Westmalle,

Geplaatst door Ludo Mariën op maandag 18 april 2016