15. percussie bij Terje Isungset (NO)

Sessie percussie

maximum 12 deelnemers
Er zijn nog enkele plaatsen vrij, dus je kan je nog inschrijven!

Voor percussionisten én muzikanten vanaf 16 jaar die al enige muzikale ervaring en een basiskennis Engels hebben. Elk instrument, maakt niet uit welk, is welkom!

Ritme, rit-me, ri-tme, dat is dé essentie van muziek! We gebruiken intensief ons lichaam, voeten, handen, stem en instrument om ritme in het algemeen en onze coördinatie te trainen. Verder gaan we aan de slag met specifieke ritmes die de folk en wereldmuziek rijk is, zeker de Scandinavische polska en halling, waar Terje een expert in is. Ritme overstijgt alle muziekgenres dus een oneindig vat aan inspiratie om er ons samen op een speelse wijze in te verdiepen!

Zeker meenemen: je instrument(en)

Terje Isungset (NO)

ARTIST IN RESIDENCE

© Knut Bry

Terje is één van Europa’s meest innovatieve en talentvolle percussionisten. Al meer dan 20 jaar experimenteert hij volop met Scandinavische traditionele muziek en jazz tot ver buiten de grens van de genres. Geïnspireerd door de natuur vervaardigt hij zijn eigen instrumenten uit hout, graniet, leisteen, glas en zelfs ijs. Als zelfbenoemde klankartiest zoekt Terje altijd naar nieuwe klanken, timbres en kleuren, wat zijn percussie zo uniek maakt. Met zijn composities vulde hij maar liefst 9 solo-cd’s en in Noorwegen verworf hij de titel van jazzmuzikant en componist van het jaar. Ook op folk on stage kan je genieten van een staaltje van zijn kunnen tijdens het concert met Groupa, samen met zijn kompanen en lesgevers Mats Edén (viool) en Jonas Simonson (fluit)!

Website

Contacteer Terje Isungset voor vragen over de sessie