19. zang ▷ Eva De Roovere

Sessie zang

maximum 20 deelnemers vanaf 16 jaar
VOLZET – je kan nog inschrijven op de wachtlijst!

Voor zangers en zangeressen die graag zingen. Je hebt geen ervaring nodig, maar wel passie en ook wat lef om je te laten horen in én voor de groep.

Aaah, zingen! Heerlijk, toch? En wat is er fijner dan dat gevoel delen met anderen? Eva nodigt iedereen uit om samen te komen zingen, gewoon voor de lol of omdat je iets wil bijleren. Traditionele liederen, liedjes geschreven door de groten der aarde of zelfgemaakte songs, keuze genoeg. We zingen niet alleen in groep, maar iedereen krijgt de kans om solo te zingen. Eva zal ook individueel zangles geven, dus een gezonde dosis lef is zeker mooi meegenomen. Welkom, Eva kijkt er al naar uit!

🛠️ papier, schrijfgerei en opnameapparaat. Je bereidt ook één lied voor waar je graag aan zou werken tijdens de solo zangles.

Eva De Roovere

© Liesbet Peremans

Eva belandt na een opleiding klarinet, viool, piano en zang bij de folkrockgroep Kadril als frontvrouw. Ze wint als eerste Belg het Leids Cabaret Festival met het duo Eeef & Coo, Oblomow lijft haar in als zangeres en ze maakt “Kleine Blote Liedjes” samen met Gerry De Mol. Eva toert al enkele jaren solo of met band door België, Nederland en nu ook de Verenigde Staten en brengt vijf eigen albums uit met hits als Fantastig toch en Zoals in dat ene liedje. Ze durft het aan grenzen te verleggen en stijlen te mengen – van folk tot hedendaagse rock en jazz – alles voor het delen van een lied. Sinds kort zingt ze ook in ’t Engels en schreef ze het boek “Ik is perfect”. Dit jaar tourt ze met The Skinny Genes, een familieproject met haar neef Wim Punk.

🔗 Website
🔗 Facebookpagina