21. samenspel bij Toon Van Mierlo

Sessie samenspel

maximum 20 deelnemers
Er zijn nog enkele plaatsen vrij, dus je kan je nog inschrijven!

Voor gevorderde muzikanten vanaf 16 jaar die gemakkelijk melodieën op het gehoor leren, vlot overweg kunnen met hun instrument en probleemloos een melodie kunnen spelen. Begeleiders (contrabassen en percussionisten) moeten in staat zijn om de groep sterk te kunnen ondersteunen en ritmevast zijn. Accordeonisten met een diatonische accordeon moeten een instrument met drie rijen hebben en gewoon zijn om in andere toonaarden te spelen. Alle instrumenten zijn welkom, graag  bij inschrijving vermelden welk(e) instrument(en) je precies speelt.

Toon leert vette tunes op het gehoor aan om er dan samen een boeiend en swingend verhaal van te maken. Ook gaan we dieper in op speelstijlen, akkoordenleer, arrangementen en improvisatie. Op de laatste dag van de stage brengen we samen vol overgave al onze nieuwe nummers tijdens een concert voor een enthousiast publiek. En of ze het samenspel gehoord zullen hebben!

Toon Van Mierlo

© Ward Dhoore

Toon kreeg de muziekmicrobe als twintiger te pakken en leerde al snel tal van instrumenten spelen: uillean pipes, doedelzak, saxofoon, diatonisch accordeon, klarinet,… Als muzikale duizendpoot speelt hij in groepen als Hot Griselda, Naragonia en Novar en is hij een gepassioneerd lesgever in binnen- en buitenland.

Contacteer Toon Van Mierlo voor vragen over de sessie