30. jeugdsessie 10-12 jaar

Jeugdsessie 10-12 jaar

maximum 24 deelnemers van 10 tot 12 jaar
VOLZET – je kan nog inschrijven op de wachtlijst!

Voor jongeren die graag knutselen en ravotten en waarvan een ouder of een volwassen begeleider deelneemt aan één van de sessies.

We splitsen ons tijdens de stage op in twee groepen. De ene groep steekt de handen uit de mouwen in ons eigen atelier. We gaan er timmeren, zagen, vijlen en schuren om zelf een muziekinstrument te maken. De andere groep kan zich intussen uitleven in en rond het bos waar we allerlei leuke en avontuurlijke activiteiten en spelletjes zullen doen. We wisselen regelmatig af zodat iedereen kan ravotten én met een mooi zelfgemaakt instrument naar huis kan gaan.

🛠️ In aanloop van de stage krijgen de ouders per mail een lijst van het materiaal dat de joneren mogen meebrengen om een instrument te maken. De lesgever brengt zelf ook wat materiaal mee, de kosten daarvan worden tijdens de stage rechtstreeks betaald aan hem.

Karel, Marieke, Sofie en Inneke De Taeye

Karel is een handige harry die een diploma meubelmaker behaalde met een specialisatie in sculptuur en restauratie. Daarnaast is hij een muzikale duizendpoot, want hij speelt viool, slagwerk én accordeon. Zijn dochters Sofie, Marieke en Inneke hebben tonnen ervaring als leiding in de scouts en speelpleinwerking. Ze hebben jarenlang zelf deelgenomen aan de stage en komen nu graag mee de sessie begeleiden.

Karel

Sofie

Marieke

Inneke

Jeugdsessie in 2017