Tijdens de stage worden ter plaatse iedere dag 3 verse maaltijden klaargemaakt. Ook op donderdag 26 augustus is er ontbijt voor wie nog blijft overnachten. Om praktische redenen worden enkel uitzonderingen gemaakt voor deelnemers met allergieën en vegetariërs. De kok houdt zoveel mogelijk rekening met de deelnemers die bij hun inschrijving doorgegeven hebben dat ze een voedselallergie hebben. Wie dit doorgegeven heeft, stapt best de eerste dag binnen in de keuken om te zien of het menu voor hen nog moet aangepast worden. Ook bij het ontbijt zijn er aangepaste producten voorzien die je op vraag kan krijgen bij het ontbijtteam.

Eten en drinken kan aan de zaal Familia, buiten op het terras of binnen in de zaal beneden, volgens de geldende COVID-19-maatregelen.

  • Op vrijdag 20 augustus is er geen avondmaal voorzien voor de deelnemers. Andere eetmogelijkheden in het dorp die avond zijn:
    BAAR 28 (Dorpsstraat 28) open vanaf 10 uur (reservatie via 0476 56 19 88 of de.drie.hamers@telenet.be)
    Volkscafé De Cam (Dorpsstraat 67) open vanaf 11 uur (reservatie via 02 532 21 32)

Bij de maaltijden is er gratis kraantjeswater voorzien en je kan ‘s middags en ‘s avonds alle soorten drank aan democratische prijzen aankopen aan de bar buiten aan de zaal Familia. ‘s Morgens en tijdens de pauzes kan je koffie & thee drinken. De koffie/theepauzes gaan afzonderlijk door per sessie in een eigen lokaal, om contact te vermijden komen we dus niet samen in de pauzes. We vragen om geen eigen drank mee te brengen.