hoe schrijf ik me in?

Inschrijven voor een stagesessie kan enkel online op de inschrijvingspagina.

De sessies worden afgesloten als het maximum aantal deelnemers is bereikt. Als er dus een sessie niet meer in de lijst van SESSIES staat, betekent het dat deze inmiddels al volzet is. Je kan je dan inschrijven voor een andere sessie. Als je geen andere sessie wil volgen, kan je ervoor kiezen om op de wachtlijst in te schrijven (klik dan wel eerst op de eerste optie “▷▷▷ik schrijf me enkel in op de wachtlijst” bij SESSIES). Als er een plaats vrijkomt, word je verwittigd dat je toch kan deelnemen.

Het is mogelijk om voor de sessie dans in te schrijven als koppel. Dan schrijft elke persoon zich apart in maar vermeld je wel wie je vaste danspartner is. Het tijdstip van inschrijving telt van de eerste persoon van het koppel die zich inschrijft. Je inschrijving als koppel is enkel geldig als de danspartners zich inschrijven met een tussentijd van maximum 10 minuten.

bevestiging

We kijken je inschrijving na en sturen nog een schriftelijke bevestiging per mail. Je mag deze binnen de 10 werkdagen verwachten. Na deze bevestiging betaal je het inschrijvingsgeld, binnen de 5 werkdagen op het rekeningnummer BE22 7340 0644 4647 (BIC KRED BEBB) van vzw Muziekmozaïek, Wijngaardstraat 5, 1755 Gooik. Je inschrijving is pas definitief na schriftelijke bevestiging én betaling van het inschrijvingsgeld. Bij de inschrijving verklaart de deelnemer zich akkoord met de algemene voorwaarden.

annulatie

Het is mogelijk om je inschrijving nog te annuleren, dit kan enkel per mail naar stage@muzmoz.be.

  • Bij annulatie vóór maandag 5 juli 2021 wordt het inschrijvingsgeld terugbetaald mits afhouding van 20 euro administratiekosten per inschrijving.

  • Bij annulatie vóór maandag 19 juli 2021 wordt het inschrijvingsgeld terugbetaald mits afhouding van 30 euro administratiekosten per inschrijving.

  • Bij annulatie na zondag 18 juli 2021 wordt het inschrijvingsgeld volledig ingehouden als annuleringsvergoeding, tenzij een geldig medisch attest kan voorgelegd worden (dan enkel 30 euro administratiekosten).