De Stage voor Traditionele Volksmuziek vindt plaats in het centrum van Gooik. Alle locaties zijn perfect te voet bereikbaar, je hebt dus geen auto nodig! Voor elke sessie is een apart lokaal voorzien dat voldoende groot is om afstand te kunnen houden en waar ventilatie mogelijk is, de exacte locaties worden nog bekend gemaakt. Bij elk lokaal wordt ter plaatse ook aangeduid welke sessie er doorgaat. ’s Avonds kan je genieten van de concerten van folk on stage in de Sint-Niklaaskerk.

Overnachten met tent of kampeerwagen kan op één van onze campings met sanitaire voorzieningen in het centrum van Gooik.

Eten en drinken kan op het terras naast de zaal Familia of binnen in de benedenzaal. De koffie/theepauzes gaan afzonderlijk door per sessie in een eigen lokaal, om contact te vermijden komen we dus niet samen in de pauzes.

We vragen om enkel op volgende plaatsen te parkeren zodat er in het centrum nog voldoende parkeerplaats is voor de buurtbewoners:

  • weide aan de Gooikeveldstraat ter hoogte van nr. 19

  • aan één kant van de Gooikeveldstraat (van het Altenberge Plein tot de kruising met de Zijpstraat)

  • weide in de Wijngaardstraat schuin tegenover de Uidekrijstraat (de zaal Familia en de camping is gemakkelijk bereikbaar via het wandelpad vanuit de Uidekrijstraat)

  • weide ter hoogte van de Koekoekstraat 33 (eerste deel)

  • op de parking aan het Altenberge Plein

Er mogen zeker geen auto’s geparkeerd worden op de campings, op de parking aan de basisschool en het gemeentehuis en op de parking van het bejaardentehuis naast de uidekrij, noch op de toegang er naartoe. Auto’s van deelnemers die verkeerd geparkeerd staan, zullen worden weggetakeld.

We stimuleren graag het gebruik van het openbaar vervoer en willen gerust helpen in de zoektocht naar een carpoolpartner om naar Gooik te komen. Contacteer ons of plaats een oproep in de Facebookgroep van de stage of Folkpool om een lift te vinden. Wie weet heeft er iemand nog een plaatsje vrij. En het is bovendien goed voor het klimaat!