Schrijf je hier in voor een sessie van de Stage 2021!
Een aantal sessies zijn volzet, je kan dan inschrijven op de wachtlijst. Als er dan een plaats zou vrijkomen, contacteren we je.

Ga naar het inschrijvingsformulier
  • Per persoon vul je 1 formulier in. Je mag gerust het formulier voor jou laten invullen door iemand anders, zolang de juiste gegevens worden ingegeven.

  • Je vult het zo volledig mogelijk in, zeker de verplichte velden met een rood sterretje*. Vergeet onderaan niet op “verzenden” of “submit” te klikken om je inschrijving te voltooien. Als je inschrijving verzonden is, krijg je een scherm met GELUKT! te zien.

  • De sessies worden afgesloten als het maximum aantal deelnemers is bereikt. Als er dus een sessie niet meer in de lijst van SESSIES staat, betekent het dat deze inmiddels al volzet is. Je kan je dan inschrijven voor een andere sessie. Of je kan ervoor kiezen om op de wachtlijst in de schrijven (klik dan wel eerst op de eerste optie “▷▷▷ik schrijf me in op de wachtlijst” bij SESSIES). Als er een plaats vrijkomt, word je verwittigd dat je toch kan deelnemen.

  • We kijken je inschrijving na en sturen nog een definitieve bevestiging per mail. Je mag deze binnen de 10 werkdagen verwachten. Je inschrijving is pas definitief als je binnen de 5 werkdagen ná de schriftelijke bevestiging het inschrijvingsgeld betaalt op het opgegeven rekeningnummer.

  • Je krijgt geen automatische kopie van je inschrijving in je mailbox.

  • Heb je iets verkeerd ingevuld of ben je wat vergeten? Laat het ons weten via stage@muzmoz.be en wij passen het voor je aan. Het is niet de bedoeling dat je het formulier opnieuw invult en verstuurt, tenzij je de verkeerde sessie hebt aangeduid.