Project omschrijving

Er zijn nog een paar plaatsen vrij, schrijf je nu nog in.

sessie kinderen 4-12 jaar

  • voor kinderen van 4 tot 12 jaar die graag spelen

  • Enkel kinderen waarvan een ouder of een volwassen begeleider ingeschreven is voor één van de andere sessies, kunnen deelnemen.

Klaar om 5 dagen voluit te spelen? We gaan ravotten in het bos, spelen spelletjes buiten rond uidekrij of knutselen gezellig binnen als het regent. Er zijn duidend-en-een leuke activiteiten die we samen zullen doen. We splitsen ons op in twee groepen met de jongere (4 tot 7 jaar) en oudere (8 tot 12 jaar) kinderen.

  • indien de kinderen specifiek materiaal nodig hebben voor de sessie, krijgen de ouders op voorhand nog een mail.

  • de lesgevers brengen eventueel zelf ook materiaal mee om aan slag te kunnen, de kosten daarvan worden tijdens de stage rechtstreeks betaald aan hen.

  • We volgen voor, tijdens en na de sessie alle COVID-19-maatregelen die op het moment van de stage zullen gelden. Lees meer over de specifieke voorzorgsmaatregelen.

Karel, Sofie, Inneke en Marieke De Taeye

Karel De Taeye

Inneke De Taeye

Sofie De Taeye

Marieke De Taeye

Karel is een handige harry en een muzikale duizendpoot, want hij speelt viool, slagwerk én accordeon. Zijn dochters Sofie, Inneke en Marieke hebben tonnen ervaring als leiding in de scouts en speelpleinwerking. Ze hebben jarenlang zelf deelgenomen aan de stage dus kennen Gooik als hun broekzak.

  • contacteer ons voor vragen over de sessie

foto’s van voorbije jaren