Project omschrijving

Er zijn nog een paar plaatsen vrij, schrijf je nu nog in.

sessie samenspel

  • maximum 20 deelnemers vanaf 16 jaar

  • voor muzikanten die heel vlot op het gehoor spelen en een groot aantal nummers kunnen onthouden. Bassisten en percussionisten moeten goed in de maat kunnen spelen, een groep dragen en ondersteunen. Accordeonisten met een diatonische accordeon hebben een 3-rijer en zijn het gewoon om in andere toonaarden te spelen. Wie een instrument heeft met beperkte mogelijkheden qua toonaarden (vb. doedelzak), brengt best nog een ander instrument mee dat je eventueel bespeelt.

Welkom op deze vlam in de pan! Bereid je voor op vijf dagen plezier, samen spelen, muziek uit alle hoeken van Europa, samen puzzelen aan arrangementen en sleutelen aan akkoorden en grooves.

  • een goed instrument gestemd in 440 Hz en een grote smile. Je vermeldt best bij je inschrijving welk(e) instrument(en) je precies speelt.

  • We volgen voor, tijdens en na de sessie alle COVID-19-maatregelen die op het moment van de stage zullen gelden. Lees meer over de specifieke voorzorgsmaatregelen.

Toon Van Mierlo

© Ward Dhoore

Toon kreeg de muziekmicrobe als twintiger te pakken en leerde al snel tal van instrumenten spelen: uillean pipes, doedelzak, saxofoon, diatonisch accordeon, klarinet,… Als muzikale duizendpoot stond hij wereldwijd al op podia met Hot Griselda, Naragonia samen met zijn vrouw Pascale Rubens, en Novar en is hij een gepassioneerd lesgever in binnen- en buitenland, intussen ook al vele jaren op de stage in Gooik.