Project omschrijving

De sessie is intussen volzet, je kan je nog inschrijven op de wachtlijst.

jeugdsessie 10-12 jaar

  • maximum 20 deelnemers van 10 tot 12 jaar

  • voor jongeren van 10 tot 12 jaar die graag knutselen en ravotten

  • Enkel kinderen waarvan een ouder of een volwassen begeleider ingeschreven is voor één van de andere sessies, kunnen deelnemen.

We splitsen ons tijdens de stage op in twee groepen. De ene groep steekt de handen uit de mouwen in ons eigen atelier. We gaan er timmeren, zagen, vijlen en schuren om zelf een muziekinstrument of iets anders leuk te maken. Vorige jaren bouwden we al een saxofoon, doedelzak, fluitje en cajon. De andere groep kan zich intussen uitleven in en rond het bos waar we allerlei leuke en avontuurlijke activiteiten en spelletjes zullen doen. We wisselen regelmatig af zodat iedereen kan ravotten én met een mooi zelfgemaakt instrument of hebbeding naar huis kan gaan.

  • in aanloop van de stage krijgen de ouders via mail een lijst van het materiaal dat de jongeren nodig hebben om een instrument te maken.

  • de lesgevers brengen zelf ook materiaal mee om aan slag te kunnen, de kosten daarvan worden tijdens de stage rechtstreeks betaald aan hen.

Karel, Sofie en Marieke De Taeye

Karel De Taeye

Marieke De Taeye

Sofie De Taeye

Karel is een handige harry die een diploma meubelmaker behaalde met een specialisatie in sculptuur en restauratie. Daarnaast is hij een muzikale duizendpoot, want hij speelt viool, slagwerk én accordeon. Zijn dochters Sofie en Marieke hebben tonnen ervaring als leiding in de scouts en speelpleinwerking. Ze hebben jarenlang zelf deelgenomen aan de stage dus kennen Gooik als hun broekzak.

  • contacteer ons voor vragen over de sessie

foto’s van voorbije jaren