sessie doedelzak beginners

  • maximum 12 deelnemers vanaf 16 jaar

  • voor mensen die graag doedelzak willen leren spelen of al een beetje gestart zijn.

Rémi dompelt je enthousiast onder in een bad vol doedelzak. We oefenen op blaastechniek, druk, noten, muziek… Kortom, ieder zal op zijn/haar eigen niveau worden uitgedaagd. We maken er samen een toffe vijfdaagse van!

  • doedelzak in G (sol) met halfgesloten vingerzetting

  • een flinke dosis liefde voor de doedelzak 😉

Heb je zelf geen instrument maar wil je wel deelnemen? Geen probleem, je kan een doedelzak huren tijdens de stage voor € 30. Reserveer deze dan op voorhand bij je inschrijving.

Rémi Decker

© Rémi Decker

Rémi is een veelzijdige muzikant met internationale bekendheid. Hij is opgegroeid in een muzikale omgeving en begon doedelzak te spelen op 10-jarige leeftijd. Gedreven door zijn enthousiasme en nieuwsgierigheid gaat hij als autodidact te werk. Al snel wint hij verschillende wedstrijden en wordt hij beschouwd als jonge virtuoos. Met doedelzak, gitaar en whistle voelt hij zich thuis op zowel folk, jazz als klassieke muziek podia over heel de wereld. Hij speelt o.a. bij Griff Trio en cineconcerten met Musique à Voir, live muziek en bruitage tijdens animatiefilms. Rémi vindt een mooi evenwicht tussen traditie en eigen creativiteit waardoor zijn projecten bruisen van originaliteit, virtuositeit en emoties. En niet te vergeten, hij de bezieler van de online doedelzaklessen SOS Cornemuse.