sessie samenspel beginners

  • maximum 18 deelnemers vanaf 16 jaar

  • voor muzikanten die al ongeveer drie jaar hun instrument bespelen. Alle instrumenten zijn welkom! We passen onze benadering aan op basis van de wensen en mogelijkheden van de deelnemers, of dat nu werken op gehoor is of met behulp van partituren.

We gaan samen aan de slag met verschillende melodieën, van Ierse deuntjes tot Balkanritmes. Hierbij voegen we zowel tweede stemmen als begeleiding aan toe. Ieders niveau wordt gerespecteerd en geïntegreerd in het grotere geheel van de muziek. Focus ligt, uiteraard, op het ‘samen’ spelen en op het leren samenspelen in een grotere groep, waardoor je jouw speelplezier vergroot en tegelijkertijd je eigen instrumentale vaardigheden verder ontwikkelt. Het samen musiceren in groep draagt immers bij aan je individuele muzikale groei!

  • je instrument(en)

  • opnameapparaat of smartphone/tablet, potlood en papier, pupiter voor wie noten kan lezen

© Frin Platteeuw

Anouk Sanczuk

Anouk begon al op 4-jarige leeftijd viool te spelen volgens de Suzuki-methode en specialiseerde zich al snel in zowel folk als jazzmuziek. Ze studeerde jazzviool, volgde de Master Jazz & Lichte muziek aan het ArteZ conservatorium in Arnhem (Nederland) en deed mee aan een Erasmus+ programma aan de Centre de Musique de Didier Lockwood (CMDL) in Frankrijk. Ze speelt in tal van groepen: Flairck, Broes (winnaar Beste Live Band 2023 op de Flanders Folk Awards), Duo De Schepper-Sanczuk, Room13orchestra en Ghent Folk Violin Project. Anouk deelde het podium o.a. met de Senegalese peulviolist Issa Sow, Wouter Vandenabeele, N’Faly Kouyate, Eva De Roovere, Neeka, Stijn Meuris, Mish Walschaert en Shalan Alhamwy. Daarnaast geeft ze folk en jazz viool aan de academie van Genk en Ieper.

Een terugblik op de sessie van vorig jaar!

  • bekijk alle video’s van vorig jaar op YouTube